top of page

GAS

U bent hier: Home >> Diensten >> Gas

Wij gaan voor groen

Het meest toegepaste gas is het bekende aardgas. Aardgas wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zoals verwarming voor woningen en bedrijfsgebouwen, om te koken, om de was te drogen of voor industriële projecten.

Installatiewerken Van Swaaningen kan hiervoor het benodigde leidingnet aanleggen met inachtname van allerlei geldende voorschriften, want gas blijft gevaarlijk. Daarom is het van levensbelang dat uw installatie op de juiste wijze is aangebracht en wordt onderhouden.

Voor het compleet installeren van gasleidingen en/of aansluiten van CV-toestellen bent u bij Van Swaaningen aan het juiste adres.

Gasinstallaties worden volgens de geldende normen en veiligheidsvoorschriften professioneel door ons aangelegd. U kunt hierbij denken aan bad- en keukengeisers, gasboilers en luchtheaters.

 

Neem voor een deskundig advies contact met ons op. Wij berekenen de benodigde capaciteiten. Daarop stellen wij u de meest geschikte installatie voor en indien u dit wenst komen wij de situatie ter plaatse bekijken zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u wordt voorzien van een optimaal advies en uiteraard ontvangt u hierna van ons een vrijblijvende offerte.

 

Installeren doen wij natuurlijk volgens de strengste regels en normen, want wij zijn uw erkende gastechnische installateur. Tenslotte worden de installatie en de leidingen gecontroleerd volgens een vast kwaliteits-protocol. 

bottom of page